Indtjening til egne hold

Regler for indtjening.

Al kontingent, sponsorater, gaver og anden indtjening går til Klubbens fælles drift.

Aftaler laves ALTID med bestyrelsen forud for indtjening, og må ikke stride mod klubbens etik.

Sponsorater må kun tegnes via klubben og der er faste priser herfor. Dette aftales med sponsoransvarlig eller kasserer.

1. f.eks. til kamptøj, drikkedunke, bolde eller træningsdragter.

2. Sponsor-penge skal altid være større end de faktiske udgifter, da man f.eks. skifter strømper eller der bliver tøj væk. Dette skal nyindkøbes for de overskydende sponsorpenge.

Hvis man ønkser at tjene penge til eget hold, skal det have et på forhånd klart formål.

1. Holdet, eller nærmeste med interesse for holdet, opsøger og arbejder selv. Her kan være tale om målaktier, udbringning af reklamer (hvis dette ikke er arrangeret af klubben), lotteri, salg af div. juletræer, grønt m.m.

2. Holdet kan planlægge arrangementer, der kan udløse gevinster/sponsorpenge (f.eks. cykelløb, turneringer/stævner).

3. Det tilstræbes at indtjening til eget hold ikke strider mod klubbens idègrundlag som er: ”Klubben er for alle på alle niveauer” Hermed menes også, at der ikke må være graverende forskel på, hvad holdene får af ekstra-udstyr og goder, idet man ikke ønsker en forskelsbehandling.

Ved køb af sportsudstyr skal klubbens til enhver tid værende leverandøraftale respekteres.

Godkendt af Bestyrelsen d. 13. august 2013

Oversigt Forældre i FBK&IF Fodbold