Vejledning i forbindelse med afvikling af stævner og kampe

17. oktober 2020 kl. 14:13
Fodboldens Corona Regler

• Klubben skal sikre tydelig skiltning
  • Publikumsarealet bør tydeligt afmærkes
  • Der må max være 24 personer i klubhusets kantine på Faaborg stadion.
  • Der må max være 19 personer i klubhusets kantine på TIF.
  • Sørge for, der er mulighed for køb af mundbind, hvis det er påkrævet ved benyttelse af toiletter.
  • Det er bestyrelsen i klubben, der skal tage stilling til, om der må være tilskuere ved træninger i klubben.
  • Klubhuset skal lukke senest kl. 22.00.

Trænere

• Kun træneren har adgang til boldrum og skal alene tage bolde og kegler ud til træning og kamp.
  • Træneren vasker alle rekvisitter af med vand og sæbe efter brug.
  • Bruges der overtræksveste, skal disse vaskes efter brug.
  • Opfordre spillerne til at klæde om hjemmefra. Herved undgås det ene ophold i omklædningsrum.
  • Minde spillerne om at medbringe egne fyldte vanddunke.
  • Sørge for at alle forlader fodboldanlægget efter træningen/kampen er slut
  • Henstille til, at alle vasker hænder/spritter hænder af, inden træning/kamp starter.
  • Hilsepligten før og efter kampen er afskaffet under Covid-19

Forældrer

• Hvis børn afleveres af deres forældre til træning, anbefaler vi, at forældrene kører hjem og kommer og henter barnet igen.
  • Ved kampe og stævner er der en dispensation fra forsamlingsforbuddet på 50 personer. Her må i alt 500 personer være forsamlet, hvis reglerne følges nøje. Der må dog stadig maksimalt være 50 aktive deltagere (trænere, spillere og dommere).
  • Ved dispensationen er det vigtigt, at publikum sidder ned på stole – fx på medbragte klapstole eller tæpper, hvis der ikke er faste siddepladser.
  • Medbringer mundbind
  • Opholde sig i de afmærkede områder for tilskuere.
  • Respektere de, at klubben vedtagne regler for Corona.

Yderligere informationer: https://www.dbu.dk/klubservice/fodboldens-corona-regler/