19. oktober 2017 kl. 17:59
Tillykke Mads og held og lykke med Dommergerningen

Vi kan i F.B. & I.F. glæde os over, at tidligere ungdoms- og seniorspiller, Mads Arland, skal dømme sin første kamp i kvindernes 1. division på søndag.

Mads, startede sin karriere som børnefodboldspiller, og allerede som ungdomsspiller fik han lyst til at vove sig ud i kampleder - og dommergerningen. Sit første kampleder kursus tog Mads i F.B. & I.F.´s klubhus, da han lige var fyldt 16 år.  I dag, 21 år gammel, er han avanceret til kvindernes 1. division. Mads læser i dag i Kolding og er stadig en aktiv fodboldspiller der. Vi er stolte af Mads og ønsker ham al mulig held og lykke med uddannelsen og dommerkarrieren.

Skulle nogen, som Mads, have lyst til at bliver dommer, så er der her et link:

Generalforsamling FB&IF 2016 ,Årsmøder i FB&IF fodbold 2016 & SI Faaborg Klubhus