Stor sponsorcheck fra JHL Rengøring

25. april 2016 kl. 12:49
”Vi har en rigtig god og gensidig aftale med JHL Rengøring”

Det blev tid til forårsopstart for de mindste fodboldhold i F.B. & I.F., og i den forbindelse kom John Hyllested Larsen fra JHL Rengøring forbi med årets optjente sponsorat. Ikke mindre end kr.  21.549,-  var det blevet til i 2015.

”Vi har en rigtig god og gensidig aftale med JHL Rengøring”, udtaler formand Janne Westergaard. JHL rengøring er en af de 2 hovedsponsorer i F. B. & I. F.´s moderklub.

Vi gik sammen med Faldsled/Svanninge, Horne forenede Sportsklubber og TIF sidste år og dannede SFF 2015. Vi har fælles ansvar for økonomien i SFF, men vi har alle 4 klubber stadig vores moderklubber vi ligeledes er ansvarlige overfor. Derfor er en check af denne størrelse meget velkommen og en stor støtte i regnskabet.