SFF 2015 har indgået aftale med Heino Pedersen som ny cheftræner

20. maj 2015 kl. 13:28
Cheftræner i det fremtidige klubsamarbejde Sydvestfyns Forenede Fodboldklubber

SFF 2015 har indgået aftale med Heino Pedersen som ny cheftræner

Det bliver den 36-årige Heino Pedersen fra Ebberup, der bliver cheftræner i det fremtidige klubsamarbejde Sydvestfyns Forenede Fodboldklubber – SFF 2015. Heino har første arbejdsdag den 1. juli og har skrevet en 2-årig kontrakt med SFF 2015. Sin unge alder til trods har Heino været træner i flere forskellige klubber. Han startede trænerkarrieren i Ebberup IF som børne- og ungdomstræner og siden kvindeseniortræner. Han fortsatte efterfølgende som H. seniortræner i flere forskellige fynske klubber bl. a. har han været træner i Allested, Dalum, Søllinge og senest Krarup/Espe. Vi er meget glade for at det er lykkedes at få Heino som første seniortræner i det fremtidige klubsamarbejde, hvor han kan skal med til at udvikle det nye samarbejde med de værdier som de 4 moderklubber i fælleskab har sat som mål.

Heino udtaler at han glæder sig til at stå i spidsen for SFF 2015 med det store potentiale der ligger men også med de nye udfordringer med 4 forskellige klubkulturer.

Heino har forskellige DGI kurser og DBU’s B-licens som ballast i sit nye virke.

I det civile er han ansat hos Topdanmark.

Skal du til SJOV LØRDAG 10 FEBRUAR