Nyt om corona-situationen

06. januar 2021 kl. 17:34
De nye restriktioner, der gælder fra den 6. til 17. januar, får betydning for fodboldklubbern.

Kære alle,

Vi afventer lige nu opdateringen af Kulturministeriets retningslinjer på baggrund af de skærpede restriktioner, som myndighederne meldte ud på pressemødet i går.

Vi opdaterer Fodboldens Corona-regler, når vi har opdateringen fra Kulturministeriet.

På nuværende tidspunkt ved vi, at:

• Forsamlingsloftet er sænket fra 10 til 5

• Tilskuere ved idrætsbegivenheder er ikke længere tilladt

• Al indendørs idræt og foreningsaktivitet skal holdes lukket

• Professionel fodbold er fortsat undtaget forsamlingsforbuddet

Som udgangspunkt er det fortsat muligt at træne udendørs i grupper på max 5 personer inkl. træner, selvom det selvfølgelig i praksis kan være meget svært at gennemføre, hvis I ønsker det. Retningslinjen er dog også med forbehold for evt. kontrameldinger fra Kulturministeriet i de kommende dage, da de har varslet nye retningslinjer snarest.

I kan som altid følge med i udviklingen og opdateringen af Fodboldens Corona-regler her:

Fodboldens Corona-regler