Hygge og Bold for Lazy Ladies

16. april 2015 kl. 04:49

FODBOLD FOR KVINDER

Er du gumpetung, boldmongol og falder over dine egne ben ved løb?

• Så passer du perfekt ind på Lazy Ladies holdet.

Konceptet er helt enkelt; jo mindre du kan og forstår af fodbold, des bedre. Det er tid til samvær, grin, frisk luft og til dels motion. Det kan være svært at slå igennem eller overhovedet at deltage i mange sportsgrene, hvis du ikke har været i gang siden barndommen. Derfor starter Faaborg Boldklub nu fodbold for sjov, hvor fokus ligger på sjov, grin, hygge og samvær med andre. Der er selvfølgelig en træner (EN MAND) til at hjælpe os med de gængse regler og ikke mindst have det sidste ord på banen.

• Træningen vil primært bestå i lidt leg med bold, pauser og små kampe.

• Vi spiller UDEN fodboldstøvler de første gange. Årsagen til dette er mange, men ikke mindst, at de kan være småfarlige uden instruktion.

• Du skal være voksen +18 år og også gerne meget ældre.

• Du skal ikke være i god form for at deltage, gående fodbold virker også.

• Du behøves bestemt ikke kende regler eller ha’ prøvet det før; 10 point for at falde på ”halen” ved skudforsøg, eller kaste sig panisk ned i stedet for at tage et hovedstød.

Første træning er tirsdag , d. 21 April. Kl. 18.30.-19.30. PÅ Faaborg Station.

Vær omklædt til kl. 18.30

Planlægning: At fodre børn tidligt hver tirsdag. Tag dem evt. med og plant dem på legepladsen. Afled kæresten med ”de unge mødre i tv”. Og generelt bare se at komme af sted og mor dig med andre kvinder.

Udklædning: Græssikret tøj og flade sko der sidder fast.

Medbring: en drikkedunk,Småpenge til øl eller sodavand.

Målsætning: At tisse i bukserne af grin over dig selv og de andre. Holde de bedste fester. Deltage i turneringer der omhandler vin og øl.

Herlighederne koster kr. 50,- om måneden som er medlemskab i klubben.

Der er selvfølgelig omklædningsfaciliteter og varmt vand i bruserne.

VI SES LADIES

Tovholder og kontaktperson ved yderligere spørgsmål :

Katrine Rassing: 27 45 55 06

Skal du til SJOV LØRDAG 10 FEBRUAR