Henrik Helveg RIP

02. marts 2018 kl. 07:52
Du vil blive savnet

Vi har i SFF mistet en utrolig engageret og dygtig træner og et fantastisk menneske. Henrik Helveg er død alt, alt for tidlig, blot 49 år gammel. Henrik trænede herre seniorgruppen samt U19 drenge.
Henrik krævede meget af sine spillere, sine medtrænere og holdledere, ledelsen og ikke mindst sig selv. Men han gjorde det med ét for øje. En fantastisk mulighed for at højne klubben på alle niveauer. Den klub, han var blevet en stor del af på kort tid. Han ville SFF.
Henrik havde ud over trænergerningen taget hånd om sponsorarbejdet, hvilket han gjorde med stor dygtighed og professionalisme. Henrik vil i den grad blive savnet. Æret være hans minde.

Vi tænker i disse dage på hans familie og ikke mindst hans søn Mathias, som vi kom til at holde af, når han var med far til kampe eller møder. I den forbindelse håber vi, at man vil tilgodese hans søn med en donation i stedet for blomster til kirken.

Henrik Helveg bisættes i Stenløse Kirke
onsdag d. 7. marts 2018 kl. 13.00

Donation til Mathias kan indbetales på mobilePay 30230494 – Janne Westergaard inden 6. marts om aftenen.